nieuws

Product interieur – Keramiek van Karim

Geen categorie

Karim Rashid staat bekend om zijn extravagante, maar gebruiksvriendelijke design in veelal organische vormen in felle kleuren.

Product interieur – Keramiek van Karim

Naast het ontwerpen van meubelen, (woon)accessoires, mode, kunst, muziek, hotels en winkels, breidt de Amerikaanse designer zijn collectie nu uit met keramiek. Voor de Italiaanse keramiekfabrikant Bitossi bedacht hij de collectie Symbolik, bestaande uit vijf totems, vijf schalen en vijf vazen. De objecten zijn voor Bitossi een uitdaging om te produceren, vanwege de uitgesproken vormgeving, kleuren en complexe details. Omdat alle objecten op ambachtelijke wijze worden gemaakt, vereist dit veel vakmanschap. De totems zijn er in een gelimiteerde oplage van elk 199 stuks, van de vazen en schalen zijn er ieder 349 exemplaren. 

www.cosedicasa.nl

Reageer op dit artikel