nieuws

Product interieur – Douchewanden die alles kunnen

Geen categorie

Edition, de nieuwe douchewandenserie van sanitairfabrikant Sphinx, combineert een aantal handige eigenschappen: water wordt uitstekend tegengehouden, de wanden zijn eenvoudig te reinigen, het design is tijdloos en de installatie is gemakkelijk. Door de uitgebreide mogelijkheden in maatvoering en deuren past Edition in vrijwel iedere badkamer.

Product interieur – Douchewanden die alles kunnen

De wanden zijn gemaakt van enkellaags veiligheidsglas en voorzien van aluminium of zilvergepolijste profielen. Het glas is naar wens helder of gesatineerd, en kan worden behandeld met GlasPlus, waardoor het oppervlak gladder wordt en vuil en kalk er zich minder gemakkelijk aan kunnen hechten. 

De uitvoering met schuifdeuren heeft een mechanisme waardoor deze zonder gebruik van hendels of knoppen kunnen worden losgekoppeld, wat het schoonmaken van de deuren eenvoudiger maakt.

Naast draai- en schuifdeuren zijn er ook uitvoeringen met vouw- en pendeldeuren. De deuren zijn spatwaterdicht en dankzij de standaardhoogte van 195 centimeter wordt het meeste water tegengehouden. 

In de Edition douchewandenserie is de techniek fraai weggewerkt: zo worden de profielen gedraineerd en zijn ze voorzien van transparante afdekkapjes. De draaideuren hebben een nieuw scharnierprofiel en een regelbaar sluitmechanisme. De schuifdeuren hebben rollagers en geleidingswieltjes met een excentrische stelschroef. 

www.sphinx.nl

Reageer op dit artikel