nieuws

Personalis – Directiewijziging bij KuiperCompagnons

Geen categorie

De heer ir. Huub Niesen is per 15 september benoemd tot statutair directeur van KuiperCompagnons in Rotterdam. Dit werd tijdens de feestelijkheden rondom het 90-jarig jubileum van het bureau bekend gemaakt. Niesen is sinds 1973 werkzaam als architect-stedebouwkundige bij KuiperCompagnons en geeft ruim vijftien jaar leiding aan een van de ateliers.

Samen met Ashok Bhalotra vormt hij de directie. Wytze Patijn, treedt terug als directielid in verband met zijn benoeming voor een periode van vier jaar tot decaan van de Faculteit Bouwkunde aan de Technische Universitiet Delft. Hij blijft deeltijd betrokken bij de vakinhoudelijke activiteiten van het bureau. De projecten die nu onder leiding van Patijn in behandeling zijn, worden onder zijn leiding gecontinueerd. 

Reageer op dit artikel