nieuws

Kaap de Goede Hoek

Geen categorie

Vandaag tekenen het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en Projectontwikkelaar AM een intententieovereenkomst voor de ontwikkeling van het project Kaap de Goede Hoek in Hoek van Holland (de Architect 7/8, 2006).

Kaap de Goede Hoek

Dit project omvat 680 woningen, een hotel, horeca en detailhandel en een 400 meter lange boulevard. BGSV bureau voor stedebouw, Lofvers van Bergen Kolpa architecten, Vista landscape and urban design en Vera Yanovshtchinsky architecten hebben voor AM Wonen een visie ontwikkeld op een vier seizoenen badplaats in de duinen bij Hoek van Holland, in combinatie met een bijzonder woongebied. 

Uitgangspunt van het ontwerp is een nieuw duinlandschap met twee hoge duinen en een vallei. Hiermee komt Hoek van Holland echt aan zee te liggen. AM verwacht dat met de bouw van de woningen in september 2008 kan worden begonnen.

Reageer op dit artikel