nieuws

Bundeling van krachten

Geen categorie

Samenwerkingsverband voor decoratieve wand- en gevelpanelen

Bouwbedrijf Bosch uit Olst en kunstbureau Op de MuurEN uit Deventer zijn onder de naam M2uur een samenwerkingsverband aangegaan. De nieuwe organisatie wil hiermee een totaalconcept bieden voor de realisatie van decoratieve wand- en gevelpanelen.

M2uur is verantwoordelijke voor de ontwerpen die technisch en digitaal worden opgemaakt en op een drager gezet. Dragers variëren van print-hpl tot glas en van keramisch tegelwerk tot geëmailleerd staal. De geproduceerde platen en panelen worden door Bouwbedrijf Bosch verwerkt en gemonteerd als wand- of gevelbekleding. 

Op dit moment wordt gewerkt aan fotografisch beeld voor ProRail. Het beeld wordt geplaatst op een glas-arcade van 300 vierkante meter in Amsterdam. Ook komen in het nieuwe Deventer Ziekenhuis hpl-deuren te hangen met unieke foto’s. Voor de gemeente Apeldoorn wordt een serie kunstwerken ontwikkeld door kunstenaar Elspeth Diederix.

Reageer op dit artikel