nieuws

Award voor beste bedrijventerrein

Geen categorie

Samenwerking resulteert in jury-erkenning

De High Tech Campus Eindhoven heeft onlangs een prijs gekregen als ‘Beste bedrijventerrein van Nederland’. Het project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Philips, Inbo Adviseurs Stedenbouwkundige Architecten, JHK Archtecten Utrecht en Juurlink + Geluk Stedenbouw + Landschap Rotterdam.

Volgens de jury is de Campus van een niet-Nederlandse kwaliteit: “Het is een uitgekiend concept waarin bovendien sprake is van parkmanagement in optima forma.”

Op de High Tech Campus Eindhoven is een strook met voorzieningen gerealiseerd, een centraal gelegen ontmoetingsplek waar men kan bijpraten, vergaderen, eten, boodschappen doen en sporten. Via parkmanagement wordt de kwaliteit van het gebied en de gebouwen op niveau gehouden.

www.inbo.com

Reageer op dit artikel