nieuws

Product interieur – Barok behang

Geen categorie

Barokke dessins en ornamenten zijn nog steeds actueel in het interieur en in de nieuwe behangcollectie Grand Cru van Eijffinger voeren deze dan ook de boventoon.

Product interieur – Barok behang

De dessins zijn gedrukt op een hoge kwaliteit vlies. Daarnaast is er bij de dessinering gebruik gemaakt van metallic accenten en een techniek die het behang het uiterlijk van suède geeft. Grand Cru bestaat uit zes verschillende dessins, waarvan er een bestaat uit een groot medaillon van 106 centimeter breed. De overige dessins zijn een klein all-over ornament met metallic druppels, een XL-ornament, een brede horizontale streep, een mat-glans blokjesdessin en een verticale streep. De kleuren variëren van antraciet en indigoblauw tot fuchsiaroze en limegroen.

www.eijffinger.com

Reageer op dit artikel