nieuws

Product interieur – Verrassend zit- en plantenbakconcept

Geen categorie

De Duitse ontwerper Volker Hundertmark ontwikkelde voor Feelgood Home en Garden Products in Rotterdam een object dat kan worden gebruikt als plantenbak of als zitelement.

Product interieur – Verrassend zit- en plantenbakconcept

De Balance is vervaardigd uit stevig weers- en vorstbestendig kunststof, waardoor het een ideaal meubel is voor openbare ruimtes binnen en buiten. Door de bakken in verschillende maten en kleuren in te zetten, kunnen verrassende en vrolijke zit- en plantengroepen ontstaan. 

De Balance is verkrijgbaar in diverse actuele kleuren en kleurcombinaties en in drie maten: 60 cm, 80 cm en 100 centimeter doorsnee. De plantenbakken zijn voorzien van een (afsluitbare) geïntegreerde waterafvoer en kunnen eventueel worden voorzien van geïntegreerde led-verlichting. 

www.feelgood.nl

Reageer op dit artikel