nieuws

Product interieur – Fragmentarisch fotobehang

Geen categorie

Fotobehang is eigenlijk niet de juiste benaming voor het Wallpaper Project van fotografe Rachel de Joode, al zijn foto’s wel het basismateriaal. The Noir Collection is de verzamelnaam van verschillende soorten behang, die zijn opgebouwd uit details van haar modefoto’s en die door herhaling resulteren in een bijzonder patroon.

Product interieur – Fragmentarisch fotobehang

Rachel de Joode werkt voornamelijk als modefotograaf en houdt zich daarnaast ook bezig met autonome fotografie en styling. Haar Wallpaper Project heeft raakvlakken met de stromingen art deco en Jugendstil, maar is door het gebruik van hedendaagse modefoto’s fris en modern. De afbeeldingen hebben als gemeenschappelijk element een surrealistisch en ruimtelijk karakter. 

The Noir Collection is verkrijgbaar via Soon, een Vlaams platform dat de ontwerpen distribueert van jonge internationale ontwerpers op het gebied van interieur, mode en accessoires. 

www.soonsalon.com 

Reageer op dit artikel