nieuws

Dutch design gaat naar Tokio

Geen categorie

Voor het eerst presenteren Nederlandse ontwerpers en designlabels zich dit najaar gezamenlijk tijdens het grootste designevenement in Japan, 100% Design Tokyo.

Dutch design gaat naar Tokio

De Premsela Stichting, stichting voor Nederlandse vormgeving, en de BNO, beroepsorganisatie Nederlandse ontwerpers, organiseren van 1 tot en met 5 november een collectieve presentatie op deze internationale vakbeurs. De deelnemers worden hier in contact gebracht met potentiële Japanse partners en afnemers. 

De ontwerpers en designlabels die afreizen naar Tokyo zijn: 
Brunklaus Amsterdam, Rietveld-by-Rietveld, Marinas Exceptional Textiles, Paul Baars Design, Brand van Egmond, de Rob Parry Collection, Boon design, Susan Bijl, TTTVo, Birdman en Royal Tichelaar Makkum. 

100% Design maakt deel uit van de Tokyo Designer’s Week, het grootste designevenement van Japan, dat dit jaar voor de 21ste keer plaatsvindt. De beurs wordt georganiseerd door Reed Exhibitions, dat ook het succesvolle 100% Design London organiseert. De beurs is commercieel van aard en richt zich op modern design en trok afgelopen jaar ruim 67.000 bezoekers.

www.bno.nl

Reageer op dit artikel