nieuws

Interieur – Designradiator in de woonkamer

Geen categorie

De tijd dat designradiatoren alleen in de badkamer te vinden waren, is voorbij. Radson biedt een uitgebreide keuze in strakke decorradiatoren voor in de woon- of slaapkamer.

Interieur – Designradiator in de woonkamer

Nieuw zijn de horizontale Kos en Faro, die net als hun gelijknamige verticale versies een eigenzinnig uiterlijk combineren met een hoog rendement en een prettige prijs. De verschillende afmetingen maken het mogelijk de radiatoren overal in huis te integreren. 

Kos is een strakke designradiator met een vlakke voorplaat, terwijl Faro gestileerder oogt met een geprofileerde voorplaat. Met de gebogen zijpanelen speelt Radson in op de trend van een strakke maar tegelijk zachte, vloeiende vormgeving.

www.radson.com

Reageer op dit artikel