nieuws

Interieur – CitySoul straatarmaturen elegant én sfeerverhogend

Geen categorie

De nieuwe serie modulaire straatverlichtingsarmaturen met geavanceerde lamp- en VSA-technologie van Philips draagt de naam CitySoul.

Interieur – CitySoul straatarmaturen elegant én sfeerverhogend

Het klassieke design past goed bij een historische, maar ook bij een moderne stadsomgeving. De eenvoudige ellipsoïdale vorm vande armatuur creëert een elegant lichtpunt. Achter het stijlvolle uiterlijk gaat een solide, duurzame constructie schuil met een stevige behuizing die bescherming biedt. De buitenkant is gemaakt van spuitgietaluminium, de binnenkant van met glasvezel versterkt polypropyleen.

De CitySoul-armatuur is er in twee afmetingen, samen met een complete reeks bijbehorende masten en uithouders. Door de mogelijkheid van opschuif-, opzet- en pendelmontage, de instelbare bundel en het strooilichtaccessoire leent de armatuur zich voor alle straatverlichtingstoepassingen.

Dankzij het CosmoPolis-systeem biedt de CitySoul de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wit-lichttechnologie. Wit licht vergroot de veiligheid, verbetert het zicht in het donker en verfraait over het algemeen het nachtelijke uiterlijk van een stad. 

Met de CitySoul introduceert Philips ook een nieuwe coating: DynaClean. Deze draagt bij aan het behoud van het lichtniveau, doordat de coating vervuiling van het glas actief tegengaat. Het zelfreinigend vermogen vertraagt de afname van de lichtopbrengst in de loop vande tijd en reduceert zo de noodzaak van onderhoud.

www.philips.nl 

Reageer op dit artikel