nieuws

Product interieur – Alles in een plafond

Geen categorie

MAT Afbouw introduceert het Comfortplafond, waardoor een koperen of kunststofbuis slingert die voor koeling én verwarming zorgt.

Product interieur – Alles in een plafond

Ook kan in het plafond een eerdere innovatie van MAT worden toegepast: Coatacoustic. Op die manier wordt het mogelijk met een volledig naadloos plafond in een ruimte comfort op alle fronten te brengen. De stralingswarmte valt mee doordat lage-temperatuur-verwarming wordt toegepast. Bovendien is het systeem zeer energiezuinig. De koeling is, in tegenstelling tot traditionele airco, volledig geruisloos. Doordat luchtcirculatie bijna volledig uitblijft, hebben werknemers met stofallergie weinig last. 

Door in het plafond een koperen of kunststoffen buis te laten slingeren en deze aan te sluiten op een koel- of verwarmingsinstallatie, kan onzichtbaar het klimaat in een ruimte worden beïnvloed. Comfortplafond wordt fraai en glad afgewerkt en kan zelfs in gebogen vorm worden geplaatst. Hinderlijke radiatoren op de vloer zijn verleden tijd. 

www.comfortplafond.nl

Reageer op dit artikel