nieuws

Product interieur – Meubelen als gereedschap

Geen categorie

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan presenteerde ONTWERPERS.nu haar nieuwe meubelontwerpen in een getransformeerde mobiele expositieruimte, de Clean Room.

Product interieur – Meubelen als gereedschap

Deze enkelwandige ballon, die door overdruk op spanning blijft, werd door het frame van een vrachtwagen ingeklemd. De ruimte werd constant op druk gehouden en een speciale ingang zorgde ervoor dat hij niet leeg liep. 

De nieuwe stoel en tafel van Ontwerpers.nu werden tijdens de expositie gebruikt als gereedschap voor de productie van een glasvezelversterkte lamp. Zo werden de glasvezelmatten in de Cleanroom Chair op maat gemaakt en werd de holling in de Cleanroom Table gebruikt als mal. Na uitharding werd de lamp uit de ‘tafelmal’ genomen en werd er een nieuw stuk ‘gereedschap’ op de stoel bevestigd, waarna de lamp werd afgewerkt. 

Maar de holling in de Cleanroom Table kan ook andere functies, als fruitschaal, vaas, soepterrine of vissenkom, vervullen. De Cleanroom Chair is perfect om een boek in te lezen of in te werken op de laptop.

Reageer op dit artikel