nieuws

Product interieur – Lente in de slaapkamer

Geen categorie

Met deze nieuwe interpretatie van het hemelbed ontving het Amsterdamse bureau voor ruimtelijke vormgeving i29 een eervolle vermelding van de Badkamer Design Award 2006.

Product interieur – Lente in de slaapkamer

Het meubel, ontworpen voor een particuliere opdrachtgever, combineert een bed, douche, toilet en wastafel in één volume. Het bed- en badmeubel staat vrij in de ruimte, liggend in bed is er via het dakraam uitzicht op de sterrenhemel. Tegenover het bed is een vrijstaand bad geplaatst.
Matglazen deuren geven toegang tot de douche en toiletruimte, deze zijn van binnen bekleed met polyester. Verlichting, afzuiging en douchekop zijn geïntegreerd in het plafond. Op de kop van het meubel is een wastafel met kastruimte en een spiegel in het meubel verwerkt.   Alle (inbouw) elektra, water en sanitairvoorzieningen zijn geïntegreerd. Berging en kledingkasten zijn in een kastenwand tegen de muur verwerkt. 

www.i29.nl

Reageer op dit artikel