nieuws

Gezocht: Curator voor Oslo Architecture Triënnale 2019

Business

De Oslo Architectuur Triënnale (OAT) zoekt een leidende curator, thema en concept voor zijn zevende editie in Oslo in de herfst van 2019. Personen, bureaus van elke nationaliteit en land zijn uitgenodigd om een voorstel (in het Engels) in te dienen. Deadline is 18 oktober.

Gezocht: Curator voor Oslo Architecture Triënnale 2019

‘Voor de 2019 editie gaat de zoektocht naar de toekomst verder. In een tijd waarin democratie en huidige machtssystemen worden uitgedaagd en verandering een steeds aanweziger en versnellende kracht is, wil OAT 2019 een discussie over de rol en relevantie van de architectuur in de toekomst richten “, aldus Hanna Dencik Petersson, directeur van de Oslo-architectuur Triënnale.

De curator heeft een primaire artistieke en academische verantwoordelijkheid voor het kernprogramma OAT 2019, met inbegrip van de ontwikkeling van zijn conceptuele en thematische kader en onderzoek. De curator werkt in nauwe samenwerking met de ledenorganisaties en e-flux Architectuur om de verschillende onderdelen van het kernprogramma van OAT 2019 te ontwikkelen en te produceren.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel