nieuws

Willem Sulsters, nieuwe directeur Gebiedskwaliteit Gemeente Rotterdam

Business

Om invulling te geven aan de complexere, nieuwe rol van de gemeente Rotterdam in stedelijke gebiedsontwikkeling is W.A. (Willem) Sulsters per 15 september 2017 benoemd tot directeur Gebiedskwaliteit. Hij wordt verantwoordelijk voor de integrale gebiedskwaliteit van de stad en zal daarbij voor verbinding zorgen tussen de gemeente en de markt. Ook wordt hij verantwoordelijk directeur […]

Willem Sulsters, nieuwe directeur Gebiedskwaliteit Gemeente Rotterdam

Om invulling te geven aan de complexere, nieuwe rol van de gemeente Rotterdam in stedelijke gebiedsontwikkeling is W.A. (Willem) Sulsters per 15 september 2017 benoemd tot directeur Gebiedskwaliteit. Hij wordt verantwoordelijk voor de integrale gebiedskwaliteit van de stad en zal daarbij voor verbinding zorgen tussen de gemeente en de markt. Ook wordt hij verantwoordelijk directeur Vastgoed.

Lees ook: Jos Melchers directeur Gebiedsontwikkeling bij Stadsontwikkeling Rotterdam

Willem studeerde Architectuur aan de Technische Universiteit Delft en Stedenbouw aan de Universitat Politècnica de Catalunya te Barcelona. Hij was voor diverse bureaus in binnen- en buitenland werkzaam in ontwerpopgaven op vele schaalniveaus, projectmanagement en vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in complexe binnenstedelijke ontwikkelopgaves in al haar facetten.

Sinds 2000 was Willem managing director en eigenaar van WSA Stedelijke Ontwikkeling BV. Dit bedrijf is actief in transformatieopgaven van gebieden en gebouwen; Urban Revelopment.

Recent is Stadsontwikkeling Rotterdam al versterkt met de komst van Jos Melchers als directeur Gebiedsontwikkeling, verantwoordelijk voor commerciële en financiële zaken. Met de komst van directeur Gebiedskwaliteit is de Rotterdamse gebiedsontwikkeling klaar om – samen met de markt – de in omvang en complexiteit sterk toenemende bouwopgave te managen. Dit in de context van de nieuwste technische, duurzame ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel