nieuws

Agendatip: Architectuurcafé voor jonge ontwerpers

Business

Het Architectuurcentrum Nijmegen wil jonge architecten de gelegenheid geven in een ongedwongen sfeer hun kijk op het vak te geven. Hiervoor organiseert het centrum elke tweede vrijdag van de maand een Architectuurcafé waarin architecten recent werk in Nijmegen presenteren en met elkaar en het publiek in gesprek gaan.

Agendatip: Architectuurcafé voor jonge ontwerpers
Ward Boeijen van BoeijenJong Architecten

Op 8 september zijn twee jonge Nijmeegse architecten te gast: Ward Boeijen van BoeijenJong Architecten en Koen Geraedts van Atelier Herbestemming. Aansluitend vertelt Frank Pörtzgen van BouwLokaal hoe startende ontwerpers hun skills als ondernemer kunnen versterken.

Koen-Geraedts, Architectuur Cafe Nijmegen 2017

Koen Geraedts van Atelier Herbestemming

Locatie: Architectuurcentrum Nijmegen, Spoorstraat 268, Nijmegen
Datum en tijd: 8 september, 16.00-17.30 uur
Entree en aanmelding: gratis entree en 1e biertje, open inloop

 

Reageer op dit artikel