nieuws

DubbeLL – buurtontwikkelaars – van start

Business

Lars Mosman (voorheen Heijmans Vastgoed) en Leon Teunissen (voorheen VMX Architects) bundelen hun expertise en ervaring en hebben samen DubbeLL – buurtontwikkelaars – opgericht om op een vernieuwende manier projecten te ontwikkelen en te realiseren.

DubbeLL – buurtontwikkelaars – van start

“Bij projectontwikkeling staan gewoonlijk de economische uitgangspunten voorop, gevolgd door de belangen van gebruikers en andere stakeholders. Tenslotte is er eventueel nog aandacht voor de uitstraling van het gebouw. De impact op de omgeving is hierbij meestal van ondergeschikt belang,” zo schrijft DubbeLL in hun persbericht.

DubbeLL heeft, naar eigen zeggen, een andere opvatting. Zij vindt de bijdrage van een nieuw project aan de leefbaarheid en levendigheid van de buurt  het belangrijkst. Het bureau neemt daarom de toegevoegde waarde voor de buurt als uitgangspunt bij haar vastgoedontwikkelingen.

Analyse

Omdat elke buurt een uniek karakter wordt bij aanvang van een project de in de omgeving aanwezige en benodigde kwaliteiten geanalyseerd. Via persoonlijke
gesprekken en digitale community’s verifiëren we dit bij de bewoners. De hieruit voortkomende uitgangspunten, met een focus op innovatieve programma-onderdelen, worden aangevuld met de wensen van kopers, huurders en andere belanghebbenden.

Reageer op dit artikel