nieuws

Dardo Mantel zakelijk-technisch directeur DP6 architectuurstudio

Business

Dardo Mantel (1970) is als zakelijk-technisch directeur toegetreden tot de directie van DP6 architectuurstudio. Dardo is vanaf 2001 werkzaam bij DP6 als technisch projectleider, directievoerder, kwaliteits- en bureaucoördinator en BREEAM-Expert.

Dardo Mantel zakelijk-technisch directeur DP6 architectuurstudio

Mantel is medeverantwoordelijk geweest voor de technische uitwerking van een groot aantal belangrijke projecten van DP6 waaronder de beide gebouwen voor het STC in Rotterdam en ROC Friese Poort Zorg en Welzijn dat als eerste schoolgebouw in Nederland BREEAM Excellent is gecertificeerd.

Als zakelijk-technisch directeur heeft Dardo Mantel organisatie, contracten, planning en technische kwaliteit in zijn portefeuille. Samen met Richelle de Jong zal Dardo de dagelijkse leiding van DP6 vormen.

 

Reageer op dit artikel