nieuws

Stagiair gezocht!

Business

Om de redactie te versterken, zoekt tijdschrift de Architect per direct een nieuwsjager met voorliefde voor architectuur & design. Deze bieden wij een leerzame en spannende stageplek.

Stagiair gezocht!

Wie ben je?

Een jonge hond die niet bang is de telefoon op te pakken, actief aan nieuwsgaring doet op internet en op social media, op pad gaat met een camera om items te maken en berichten of verhalen schrijft voor website en tijdschrift. Affiniteit met de wereld van architectuur en design strekt in je voordeel.

Wat leer je bij ons?

Je krijgt binnen deze stageplaats de mogelijkheid om je journalistieke vaardigheden te ontwikkelen en om volwaardig mee te draaien op de redactie. Je wordt begeleid door ervaren professionals en je werkt in een informele sfeer, met een eigen werkplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is binnen de redactionele formule ruimte voor eigen initiatieven.

Innovatie Skates
Uit het tijdschrift: Innovatie, Factoría Joven in Merida (E) door selgascano

Over productie.dearchitect.nl

Tussen de website www.dearchitect.nl en het architectuurvakblad de Architect, dat 6 keer per jaar verschijnt, bestaat een sterke wisselwerking. Waar het tijdschrift verdieping en architectuurkritiek levert, is de website breed van opzet. De website biedt de lezers een schat aan informatie in de vorm van nieuws, blogs en projecten. Daarnaast biedt de website ook product- en designnieuws, dossiers en polls.

Wij bieden een stagevergoeding.

Kijk op www.dearchitect.nl en laat ons horen wat je ideeën zijn. We zijn er benieuwd naar!

Stuur je CV en motivatiebrief naar redactiedearchitect@vakmedianet.nl onder vermelding van: Stage redactie Architect. Vergeet niet te vermelden in welke periode je beschikbaar bent om stage te lopen bij ons!

Ons postadres is Vakmedianet, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn. Ons kantoor is gevestigd aan de Prinses Margrietlaan 3,
2404 HA Alphen aan den Rijn.  Informatie over de stage kun je inwinnen bij Harm Tilman, hoofdredacteur van Architect, harmtilman@vakmedianet.nl 088 – 584 07 60.

Reageer op dit artikel