nieuws

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over

Business

TROVIS architectuur uit Werkendam wordt met ingang van 1 januari 2018 onderdeel van van Es architecten uit Sliedrecht. Beide bedrijven hebben hierover overeenstemming bereikt en overeenkomst hiervoor getekend. Van Es architecten neemt per die datum alle activiteiten en medewerkers van TROVIS architectuur over. Deze overname past volgens Van Es architecten in de strategie en visie om verder te groeien als toonaangevend en allround architectenbureau in de regio.

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over

TROVIS architectuur is sinds 1994 actief als allround architectenbureau, en heeft een vertrouwde naam in de regio. Voorlopig blijft TROVIS onder haar eigen naam opereren hoewel het bedrijf naar Sliedrecht verhuist.

‘De drie pijlers van ons bureau’, zegt Piet van Es, algemeen directeur van van Es achitecten, ‘architectuur, interieur en bouwmanagement hebben zo een nog beter fundament gekregen,
Door de overname ontstaat een sterke, betrouwbare en financieel gezonde organisatie met 18 medewerkers. Van Es architecten is zo in staat om omvangrijke projecten te realiseren, maar nog altijd een familiebedrijf met oog voor een persoonlijke aanpak bij ieder project.’

Reageer op dit artikel