nieuws

Frame Publishers stopt uitgeven tijdschrift Mark na focusverlegging

Business

Frame Publishers heeft via een bericht aangekondigd de focus te willen verleggen naar het versterken van het merk Frame. De uitgever beoogt dit onder andere te bewerkstelligen door uitdieping van de Frame Awards, digitale content, events en het uitgeven van boeken over interieur, ontwerp en architectuur. Door deze focusverlegging stopt het bedrijf na twaalf jaar met het uitgeven van tijdschrift Mark.

Frame Publishers stopt uitgeven tijdschrift Mark na focusverlegging

“Mark werd twaalf jaar geleden opgericht als een Frame spin-off om architectuur een eigen plek te geven. In die 12 jaar heeft Mark een belangrijke reputatie opgebouwd in binnen en buitenland met een trouwe aanhang. We richten ons erop deze lezers met Frame aan te trekken, omdat architectuur altijd dicht bij dit merk heeft gestaan”, zo laat Frame Publishers weten aan haar contacten.

Reageer op dit artikel