nieuws

Marius Rob wint NRW Scriptieprijs 2017

Business

Marius Rob, vastgoedontwikkelaar bij VolkerWessels Vastgoed, is de winnaar van de NRW Scriptieprijs 2017. De titel van zijn scriptie luidt: Product availability as an omni channel coordinating strategy. Het betreft een master thesis, geschreven voor zijn studie aan de Faculty of Architecture, Building & Planning aan de TU/Eindhoven die hij in de zomer van 2016 afrondde

Marius Rob wint NRW Scriptieprijs 2017

Multichannel retailers (online en fysieke winkel) zijn op zoek naar coördinatiestrategieën zodat zij hun klanten de best mogelijke service kunnen bieden. Rob wilde online inzicht geven in de fysieke winkelvoorraad. Hij deed daarvoor een enquête met twee producten: een broek (high involvement experience good) en een harde computerschijf (low involvement search good). In totaal hebben 680 respondenten via een online enquête 22.248 keuzesituaties beantwoord in de periode november 2015-januari 2016. Wat Rob verwachtte kwam uit: consumenten zullen eerder een fysieke winkel bezoeken, en een product kopen, als retailers hun websites voorzien van een online inzicht over de productvoorraad in hun fysieke winkels.

Reageer op dit artikel