nieuws

Kies voor een stage op de webredactie

Business

Denk jij bij een uitgeverij alleen aan boeken? Er is veel meer! Kies voor een stage bij BIM Media en ontdek ook een wereld van websites, portals, vaktijdschriften, dagbladen, naslagwerken en zelfs studiedagen voor de bouw, ICT en de industrie. BIM Media is altijd op zoek naar ondernemende stagiairs met lef. Barst jij van de energie en goede ideeën? En heb je zin om onze online revolutie van dichtbij mee te maken? Dan is BIM Media dé plek om stage te lopen.

Kies voor een stage op de webredactie

Je uitdaging

Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een ‘nieuwe journalist’, die een goed (nieuws)verhaal weet te maken en kan verrijken met content van internet en sociale media. Je draait mee op de online redactie bouw (voor de titels Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect).

Wie ben je?

Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk en houdt van aanpakken. Je denkt crossmediaal en weet hoe je een verhaal uit de papieren krant online op verschillende manieren kunt verspreiden. Je bent niet bang om op Twitter of Facebook om hulp te vragen en je durft sociale media ook na 17 uur in te zetten voor nieuwsgaring en -verspreiding. Je vindt het leuk om teksten te schrijven, ervaring op te doen met verschillende content management systemen én wilt leren werken met Photoshop. Affiniteit met architectuur, bouw en vastgoed, oftewel de gebouwde omgeving, is een voordeel. Feeling voor social media, internet en online marketing is gewenst. Je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting (crossmediale) journalistiek en bent minstens twee maanden beschikbaar.

Wat bieden we?

Je ondersteunt de online redactie bij het beheren en optimaliseren van de sociale media. Je maakt digitale content die aansluit bij de online doelgroepen, maakt nieuwsbrieven en verstuurt deze. Je wordt begeleid door ervaren (web-)redacteuren. Uiteraard bieden wij een stagevergoeding.

Kijk op de websites van Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en op onze sociale media.

Reageren
Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Boudewijn Warbroek, Hoofdredacteur Cobouw, naar sollicitatie@bimmedia.nl onder vermelding van: stage online redactie bouw. Vergeet niet te vermelden in welke periode je beschikbaar bent om stage te lopen bij ons.

Ons adres is: Prinses Beatrixlaan 116, 2595 AL Den Haag.

 #dtv
Wil je meer informatie over de stageplek, bel dan met Marit Overbeek, coördinator webredactie bouw, 070-3046798 of mail naar m.overbeek@cobouw.nl

Reageer op dit artikel