nieuws

Paul Diederen benoemd tot hoogleraar TUe

Business

De Technische Universiteit Eindhoven heeft Paul Diederen benoemd tot hoogleraar Transformational
Design. Per 1 juni 2016 treedt hij aan in zijn functie bij de unit Architectural Urban Design & Engineering
van de faculteit Bouwkunde. De aanstelling als hoogleraar is voor twee dagen per week. Daarnaast blijft hij werkzaam als partner van diederendirrix architectuur & stedenbouw in Eindhoven en Rotterdam.

Paul Diederen benoemd tot hoogleraar TUe

Prof. ir. P.J.R. Diederen is op 23 januari 1959 geboren in Didam. Hij studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven, waar hij in 1986 afstudeerde. In dat jaar startte hij in Eindhoven samen met studiegenoot Michel Schutgens een architectenbureau. Met Bert Dirrix richtte hij in 1999 Diederen Dirrix van Wylick Architecten op dat sinds 2005 diederendirrix architectuur & stedenbouw heet. Het bureau is vooral actief in Nederland en heeft vele nominaties en prijzen ontvangen voor zijn nieuwbouw-, herbouw- en stadsontwikkelingsprojecten.

Paul Diederen benoemd tot hoogleraar aan de TU Eindhoven from diederendirrix on Vimeo.

 

Reageer op dit artikel