nieuws

Ontwerpbureaus uit Den Haag en Delft winnen Europese design-prijzen

Business

Bij de uitreiking van de European Design Awards in Wenen zijn afgelopen weekend drie bureaus uit de Haagse regio: Vruchtvlees en Q42 Design en Fabrique uit Delft in de prijzen gevallen.

Ontwerpbureaus uit Den Haag en Delft winnen Europese design-prijzen

Vruchtvlees won maar liefst zes prijzen, onder meer voor de nieuwe website van het Letterkundig Museum in Den Haag. Het bureau won twee keer een gouden, drie keer een zilveren en één keer een bronzen award. Dat is niet de eerste keer, want twee jaar geleden viel Vruchtvlees ook al in de prijzen.

Het eveneens in Den Haag gevestigde Q42 Design en het Delftse Fabrique vielen beiden in de prijzen. De bureaus maakten samen de interactieve documentaire ‘Jheronimus Bosch: The Garden of Earthly Delights’, in opdracht van de NTR.

 

Reageer op dit artikel