nieuws

Jeroen van Dijk wordt bni-voorzitter

Business

Per 1 september neemt Jeroen van Dijk het voorzitterschap van de bni over van Peter Dautzenberg. Van Dijk is interieurarchitect en eigenaar van het interieurarchitectenburo Jeroen van Dijk, gevestigd in het Elst. Jeroen is sinds 2012 bestuurslid van de bni.

Jeroen van Dijk wordt bni-voorzitter

Jeroen van Dijk zegt over het voorzitterschap: “De branche is nog nauwelijks hersteld van de zware jaren die achter ons liggen, maar nieuwe uitdagingen dienen zich al aan. Waaronder het mogelijk afschaffen van onze titelbescherming. Ik zie dit als een belangrijke taak die ik met het gehele bestuur ga oppakken. Ons vak is mede door sociale en maatschappelijke veranderingen voortdurend in beweging, hierop zullen wij moeten blijven anticiperen, maar met de creativiteit en enorme motivatie van het bestuur kunnen we het belang van de vereniging verder uitbouwen.”

Per september 2015 is het bestuur van de bni als volgt samengesteld: Jeroen van Dijk (voorzitter), Linda Zadelaar (vicevoorzitter), Ernst Schmidt (penningmeester), Frans Pijpers, Feikje Lasut, Evelien Koekkoek en Linda Kunst.

Reageer op dit artikel