nieuws

Techniek – Werkprocessen duurzaam faciliteren

Business

In gebouwen kan veel worden gewonnen op de exploitatiekosten en human recources
door in een vroeg stadium te kijken naar het programma van eisen en het optimaal faciliteren van werkprocessen.

Techniek – Werkprocessen duurzaam faciliteren

 

 

 

 

Installatietechnisch blijkt dat een gezond innenklimaat direct effect heeft op de productiviteit van werknemers. Facility management, it en human recources zouden in een integraal ontwerpproces moeten worden betrokken om dergelijke

optimalisatieslagen te kunnen maken. In een wereld waar werkgevers die op zoek zijn naar besparingsmogelijkheden vooral kijken naar het aantal vierkante meters per werknemer, doet Tim Habraken een aantal suggesties aan de hand om een inhoudelijke efficiëntieslag te bereiken.

Actie abonnement de Architect

 

 

Reageer op dit artikel