nieuws

Video van de week: Worldcraft Bjarke Ingels

Business

Iedere week selecteert de redactie van de Architect de Video van de Week. Dat is een kort filmpje dat een connectie heeft met het werkveld van de architect. Video’s van de Week vallen op, omdat ze informatief, inspirerend, mooi gemaakt of soms gewoon entertainment. Zoals de video van deze week: Worldcraft Bjarke Ingels.

Video van de week: Worldcraft Bjarke Ingels

 

 

Bjarke Ingels toont in de video Worldcraft hoe hij in zijn projecten te werk gaat. Beginnend bij een groot blanco papier, vertelt de architect al schetsend over zijn uitgangspunten. Daarbij loopt hij van de ene kant naar de andere kant en neemt ons mee in zijn denkbeelden. Karissa Rosenfield legt dit vanuit meerdere perspectieven mooi vast.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel