nieuws

Atelier 3 blijft bestaan door overname

Business

Architectenbureau Atelier 3 in Leusden is overgenomen door Henk Veenvliet. Het bureau gaat verder in een nieuwe BV onder de vertrouwde naam Architectenbureau Atelier 3 BV. Behalve de overname van de naam heeft Veenvliet ook de architecten Bram Eijkman, Luuk Schreiber en projectleider Cees van Maanen aan zich weten te binden.

Atelier 3 blijft bestaan door overname

 

 

Veenvliet vindt het belangrijk dat een ontwerp ook goed gerealiseerd kan worden. Voor bouwen heb je drie disciplines nodig een architect, een constructeur en een aannemer. Daarom is hij na zijn studie eerst als constructeur gaan werken daarna als aannemer.

Veenvliet: “Door deze bepalende werknemers van Atelier 3 te behouden voor het nieuwe Atelier 3 zullen we in staat zijn de befaamde originaliteit, kennis en kunde te behouden.”

 

Reageer op dit artikel