nieuws

Karin Sluis algemeen directeur Witteveen+Bos

Business

Karin Sluis heeft deze het week het stokje overgenomen van Harry Webers als algemeen directeur bij Witteveen+Bos. Statutair is bij het advies- en ingenieursbureau vastgesteld dat directieleden in het jaar waarin zij 55 worden, terugtreden uit de directie.

Karin Sluis algemeen directeur Witteveen+Bos

 

Karin Sluis begon haar loopbaan bij het advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos in 1989 als adviseur rioleringen en stedelijk waterbeheer. In de periode 1999-2004 was ze hoofd van de vestiging Breda om daarna leiding te geven aan de product-marktcombinatie (PMC) Verkeer en wegen en de PMC Planstudies en procesmanagement. Sinds 2010 is ze tevens hoofd van de sector Ruimte en mobiliteit.

Harry Webers blijft werkzaam bij Witteveen+Bos en zal zich onder andere richten op de goede overdracht van de directietaken, het sectorhoofdschap Stedelijke ontwikkeling, business development op het gebied van gasindustrie en op strategische onderwerpen.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel