nieuws

Nomineer kandidaten voor Vastgoedmarkt Award

Business

Vastgoedmarkt heeft de kandidaatstelling voor de Vastgoedmarkt Award 2012-2013 geopend. De prijs wordt in april uitgereikt op het jaarlijkse Trends Congres van Vastgoedmarkt.

Nomineer kandidaten voor Vastgoedmarkt Award

 

 

 

 

 

De Vastgoedmarkt Award gaat naar een collega die er in de moeilijke Nederlandse vastgoedmarkt van 2012 op een positieve manier bovenuit sprong. Kandidaten kunnen tot het eind van het jaar worden voorgedragen. Uit de kandidatenlijst selecteert de redactie, bijgestaan door een aantal adviseurs, drie tot vijf kanshebbers. Hun namen worden bekendgemaakt in Vastgoedmarkt van januari 2013. Abonnees kunnen dan stemmen via de website en zo de uiteindelijke winnaar aanwijzen.

Eerdere winnaars kunnen niet meer worden genomineerd. Maar eerdere genomineerden kunnen wel opnieuw kandidaat worden gesteld. Kandidaten kunnen tot 1 januari 2013 worden aangemeld via het aanmeldformulier.

 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel