nieuws

Goedkoper bouwen door ketensamenwerking

Business

Wooncorporatie Oosterpoort is een ketensamenwerking aangegaan met KlokBouw, Dura Vermeer en Hurks vastgoedontwikkeling. Hiermee wil Oosterpoort binnen vijf jaar 20 procent besparen op het totale proces van nieuwbouw en woningverbetering van het totale bezit van 5000 woningen, inclusief beheer en onderhoud.

Goedkoper bouwen door ketensamenwerking

 

 

Aan het stuur van de gezamenlijke organisatie komt een ketenkernteam van de bestuurder en directies van de vier partijen. Uit oogpunt van efficiency is voor sommige deelgebieden een verantwoordelijke aangesteld: Dura Vermeer focust op energie en duurzaamheid. Hurks Vastgoedontwikkeling neemt het voortouw in het Samen Leren (van elkaar), KlokBouw kijkt naar de gezamenlijke inkoop en Oosterpoort voert de controle over de samenwerking.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel