nieuws

Site met verhalen van opdrachtgevers

Business

De BNA is een site begonnen waar opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met hun architecten. Ook hoe (ver)bouwen met een architect in zijn werk gaat. www.Architecten.nl wordt geïllustreerd met foto’s van voor en na het bouwen.

Site met verhalen van opdrachtgevers

Echte verhalen van opdrachtgevers over de samenwerking met hun architect vormen het uitgangspunt voor de vernieuwde site, die ingangen heeft voor verschillende soorten opdrachtgevers, van particulieren tot professionele ontwikkelaars, en naast inspirerende voorbeelden ook informatie biedt over bouwprocessen, architectenselecties en contractvormen.

Voorbeelden van getuigenissen

Hans Bakker, algemeen directeur van beurscomplex RAI in Amsterdam: “Vanaf het eerste schetsontwerp zijn er vrijwel geen wijzigingen meer geweest. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen; het is boven verwachting goed gelukt. Een verrukkelijke plek, een gebouw waar onze (internationale) klanten zich goed voelen.”

Jan van Marion, eigenaar van het bijzondere restaurant Aan Zee: “Ze luisterden heel goed naar wat ik wilde en vroegen door naar het gevoel dat ik erbij had. Bij de eerste schets dacht ik meteen: dit is het.”

René Groenen van Defensie over de pas in gebruik genomen Kromhout Kazerne: “Wat ik goed vind aan het ontwerp is dat overal over is nagedacht, en dat er slim is omgegaan met de beperkte middelen in tijden van bezuiniging,”

Reageer op dit artikel