nieuws

HEMA Ontwerpwedstrijd 2013 van start

Business

De HEMA ontwerpwedstrijd heeft dit jaar de opdracht: ‘organiseer je leven’. Ontwerp een goed vormgegeven product (met extra aandacht voor het design) waarmee het voor iedereen leuker en makkelijker wordt het dagelijks leven beter te organiseren. Inzenden kan tot 29 maart 2013.

HEMA Ontwerpwedstrijd 2013 van start

 

 

 

 

Aanmelden en inschrijven kan door studenten aan Nederlandse hbo-opleidingen mode- en productvormgeving via www.hema.nl/ontwerpwedstrijd. Studenten kunnen zich tot 29 maart 2013 aanmelden en hebben ook tot deze datum de tijd om hun ontwerp in te sturen.

In productie

Naast de publiciteit voor de winnaar, kijkt HEMA altijd naar de mogelijkheid om een of meerder inzendingen in productie ten nemen en te verkopen in een van de bijna 600 filialen in binnen- en buitenland.

Meer informatie. De wedstrijd is te volgen via een weblog.

 

Reageer op dit artikel