“Opdrachtgevers zijn op zoek naar jonge ontwerpers met frisse ideeën, maar willen wel goede kwaliteit”

artikel

“Opdrachtgevers zijn op zoek naar jonge ontwerpers met frisse ideeën, maar willen wel goede kwaliteit”

Business

Tussen de oude loodsen van het Bedrijventerrein Schinkel, aan de rand van Amsterdam-Zuid, heerst een creatieve sfeer. In een industrieel pand met uitzicht op het water van de Schinkel bevindt zich het kantoor van Space Encounters. In de open ruimte staan lange tafels waar jonge mensen tekenen aan uiteenlopende projecten, van de tenderpresentatie van vanmiddag tot aan het modelleren van een woonblok in een virtuele omgeving. Achter in het bureau staat de maquettebar waar twee medewerkers druk bezig zijn een stedebouwkundige maquette voor de deadline wit te schilderen.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines