nieuws

Design van de Week: Magnetika door Ronda Design

Architectuurproducten

Een nieuwe manier van je huis inrichten kan nu op een simpele maar innovatieve manier: met pure magnetische kracht. Een systeem bestaande uit metalen lambrisering en een uitgebreid assortiment van magnetische accessoires die hieraan bevestigd kunnen worden. Dit is het idee van het concept Magnetika, ontworpen door Ronda Design.

Design van de Week: Magnetika door Ronda Design

 

Het idee achter Magnetika is eigenlijk simpel. Je neemt een metalen muur of object en ontwerpt een reeks magneten in de vorm van verschillende soorten plankjes, haakjes, spiegels, et cetera. Het resultaat is eindeloze mogelijkheid in het indelen van je huiskamer, kantoor, hal, slaapkamer, keuken en zelfs badkamer. Alle units kunnen makkelijk, snel en afzonderlijk van elkaar verplaatst worden, zodat je op elk moment een nieuwe indeling kan maken en kan experimenteren.

Permanente kracht

Magnetische kracht is permanent, wat ook betekent dat de de stevigheid van de ‘constructie’ niet achteruit zal gaan. De maximale capaciteit van elke accessoire van Ronda Design in de Magnetika serie is bepaald, zodat deze niet langs de metalen muur naar beneden zakken. Daarnaast zorgt een bepaald screeningssysteem ervoor dat de verspreiding van magnetische golven minimaal is, zodat elektronische apparaten probleemloos in de buurt van de meubelen kunnen komen.

De Magnetika serie stimuleert eindeloze experimenten met eigen stijl en smaak. Het gaat om het toegeven aan een spontane ingeving, het meegaan met je gevoel en de kracht om veranderingen aan te brengen op basis van inspiratie.

 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel