nieuws

Winnaars ‘One Beam of Light’ bekend

Architectuurproducten

Concord maakte de winnaars van het ‘One Beam of Light’-project bekend. Onder de 31 winnaars bevindt zich Joost Witsenburg uit Nederland. Hij zond zijn foto ‘Smoke’ in. Céline Deceuninck van Electric & Arts in België viel in de prijzen met ‘Lightfall’.

Winnaars ‘One Beam of Light’ bekend

Inspireren

Het One Beam of Light-project heeft als doel mensen te inspireren, die geïnteresseerd zijn in licht en verlichting. Het project brengt foto’s bij elkaar. De foto’s zijn allemaal ontstaan vanuit één lichtbron. Om deelnemers aan het One Beam of Light-project te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van hun beelden, doneerde Concord een aantal exemplaren van zijn nieuwste spot, de Concord Beacon Projectors.

Beacon spot

Beacon LED Projectors

De tentoonstelling wordt zelf ook verlicht door Beacon LED Projectors van Concord. Deze spots beschikken over een 26 W ledchip met hoge lichtopbrengst en nieuwe mogelijkheden voor het richten van de lichtbundel.

Reageer op dit artikel