artikel

Geberit douchevloer Setaplano – Touch it. Love it.

Architectuurproducten

De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is vanaf de eerste kennismaking – en de eerste aanraking – een fascinerend product. De douchevloer is gemaakt van een hoge kwaliteit mineraalcomposiet, met een oppervlakte dat niet alleen zijdezacht en warm aanvoelt, maar ook nog eens makkelijk te reinigen is. Het mineraal materiaal is bovendien antislip en antibacterieel.

Geberit douchevloer Setaplano – Touch it. Love it.

Inloopdouches zijn in trek – en niet zonder reden, gezien het feit dat ze aanzienlijk meer ontwerp flexibiliteit bieden in de badkamer. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties, transformeren ze de eens zo eenvoudige douche tot het middelpunt van een wellness-badkamer. De nieuwe douchevloer Setaplano van Geberit markeert het badkamerontwerp dankzij de vele voordelen.

Setaplano-Geberit-Adv

Buitengewoon materiaal

Natuurlijke mineraal oppervlakken hebben hun plek veroverd in moderne badkamers. Naast de luxe uitstraling zijn de voordelen van dit product direct duidelijk bij de eerste aanraking: de uitstekende eigenschappen van het materiaal maken het beter dan alle andere materialen. Mineraal materiaal voelt zijdezacht en warm aan, iets wat metaal, glas en zelfs keramiek niet bieden. Het is een consistent homogeen productmateriaal, dat tevens zeer veilig, robuust en bestendig is. Daarbij is het materiaal reparabel. Verder heeft het ook hygiënische voordelen: het materiaal is antibacterieel, erg makkelijk en snel te reinigen.

Setaplano-Geberit

Verfijnd en perfect ontworpen

De Geberit douchevloer Setaplano is ontworpen om vele jaren van te genieten, dankzij het duurzame productmateriaal – met zijn niet-poreuze, gladde oppervlak en uitzonderlijke antislip eigenschappen – welke samengaat met een verfijnd ontwerp. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het makkelijk reinigen van essentiële zones, zoals bijvoorbeeld de afvoerzone. Hier zijn geen hoeken waar vuil kan verzamelen. Bovendien is de afvoer discreet aan de zijkant gepositioneerd, zodat noch de afvoer noch het af te voeren water het douchecomfort in de weg staat. Direct onder de afdekkap bevindt zich een haarzeef, welke gemakkelijk verwijderd en gereinigd kan worden.

Setaplano-Geberit

Minder werk, meer veiligheid

Ook aan de installateur is gedacht. Waar sommige conventionele montagesets voor douchevloeren maar liefst 90 afzonderlijke delen kunnen bevatten, is dit bij de nieuwe douchevloer Setaplano van Geberit tot een minimum beperkt. Zoveel mogelijk componenten worden in de fabriek voorgemonteerd. De kleine hoeveelheid onderdelen is een groot voordeel voor de installateur op de bouwplaats – de werkwijze is snel duidelijk, waardoor de totale montagetijd verminderd wordt. Voormonteren betekent niet alleen minder werk voor de installateur, maar creëert ook meer veiligheid. Net als alle andere Geberit doucheafvoer oplossingen voor inloopdouches is de Geberit Setaplano uitgerust met een in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie en gegarandeerd lekvrij.

De Geberit douchevloer Setaplano is vanaf april 2017 in verschillende maten te verkrijgen.

Setaplano_Geberit

Reageer op dit artikel