artikel

MFC Omnibus Arnhem

Architectuurproducten

JET BIK was hofleverancier voor alle daglichtproducten en -Systemen. waaronder: JET BIK Zonwering en -verduistering, JET DC Glaskappen en JET Venstria Venster voor optimale ventilatie, BIK Lichtkoepel Glas en een BIK Dakluik voor een snelle en veilige toegang tot het dak. De daglichtoplossingen van JET BIK zorgen voor een gezond binnenklimaat.

MFC Omnibus Arnhem
foto: René de Wit

In de nieuwe wijk Schuytgraaf worden 6250 woningen gebouwd. Tot de voorzieningen van deze groene wijk behoort ook een multifunctioneel Centrum (MFC), waarin onder Meer een sporthal, kinderopvang en drie basisscholen zijn ondergebracht.

Architectuurstudio Herman Hertzberger tekende voor het ontwerp. Bouwbedrijf Mertens uit Weert was als aannemer verantwoordelijk voor de realisatie. Het MFC is LEAN gebouwd binnen een kort tijdsbestek.

Foto's

Reageer op dit artikel