nieuws

Nieuw- en verbouw aan de Koeriersterweg Groningen

Architectuur

In de wijk Laanhuizen in Groningen wordt binnenkort gestart met de nieuw- en verbouw van de Koeriersterweg 26. Er worden 56 huurappartementen gerealiseerd. Het ontwerp voor Tabakko als verwijzing naar de locatie van Theodorus Niemeyer, is van SKETS.

Nieuw- en verbouw aan de Koeriersterweg Groningen

Oorspronkelijk bestaat het gebouw aan de Koeriersterweg uit twee verdiepingen. Door middel van transformatie, gecombineerd met een grote nieuwe aanbouw, wordt hier door SKETS in de komende maanden door Waarborg Vastgoed een modern appartementencomplex gerealiseerd. Het complex krijgt in totaal vier woonlagen die samen goed zijn voor ruim 4.100 m2 vloeroppervlakte.

Interieur-nieuwbouw Tabacco aan de Koeriersterweg in Groningen door SKETS

De appartementen zijn 50 tot 70 m2 groot en hebben een woonkamer, open keuken, badkamer met toilet en slaapkamer. De grotere wooneenheden hebben een tweede slaapkamer. Door deze indeling is Tabakko uitermate geschikt voor alleenstaanden en jonge stellen.

De verhuur gaat voorjaar 2018 van start.

Interieur-nieuwbouw Tabacco aan de Koeriersterweg in Groningen door SKETS

Interieur nieuwbouw

Interieur-nieuwbouw Tabacco aan de Koeriersterweg in Groningen door SKETS

 

Reageer op dit artikel