nieuws

Laatste kans: meld je aan voor de ARC17 Awards

Architectuur

Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. De prijzen belichten het allerbeste werk in de categorieën innovatie, meubel, detail, interieur, architectuur, jong talent en oeuvre. Vrijdag 1 september is de laatste dag om in te zenden voor de ARC17 Awards. Stuur dus nog snel je project in.

Laatste kans: meld je aan voor de ARC17 Awards
Winnaars ARC16 Awards

ARC17 is een podium voor bevlogen ontwerpers. ARC17 laat zien wat de kracht van ontwerp is. Doel van ARC17 is het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. We belonen de inzet van ontwerpers met publiciteit, maar ook met opdrachten.

ARC17 Meubel Award

Deze prijs is bestemd voor meubelontwerpen in de werkomgeving. Doel van ARC17 Meubel Award is het aanmoedigen van innovatie in meubelontwerp en het stimuleren van het maken van meubels voor de werkomgeving.

ARC17 Innovatie Award

Met de ARC17 Innovatie Award willen de uitschrijvers veelbelovende ideeën, producten en processen stimuleren die vernieuwend én haalbaar zijn binnen de opgave van transformatie en herbestemming. Doel van de prijs is het versterken van het draagvlak onder innovatie en het stimuleren van experiment en vernieuwing.

ARC17 Detail Award

De ARC17 Detail Award bekroont architectonisch uitdagende, reeds voltooide projecten die zich onderscheiden door innovatieve details binnen een samenhangend totaal concept. Het doel van de prijs is het maatschappelijke belang van architectuur te belichten, de rol van architectuur in het publieke leven te versterken en de contacten tussen architecten, toeleveranciers en opdrachtgevers te stimuleren.

ARC17 Interieur Award

De ARC17 Interieur Award wil de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving dichter bij elkaar brengen. Doel van ARC17 Interieur is het versterken van een professionele én vernieuwende interieurdiscipline.

ARC17 Architectuur Award

De ARC17 Architectuur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Doel van de prijs is duurzaamheid te promoten als integraal onderdeel van het ontwerp.

ARC17 Jong Talent Award

De ARC17 Jong talent Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende jonge ontwerper onder de 35 jaar, met een vernieuwende visie op vakgebied, samenleving en ontwerp, én met een buitengewone bijdrage aan het beroep in de eerste fase van hun architectonische carrière.

Laatste kans: meld je nu aan

Vrijdag 1 september is de laatste dag om in te zenden voor de prijzen. Stuur dus nog snel je project in en wie weet sta jij 30 november op het podium van de ARC17 Awards.

De ARC17 Awards worden mede mogelijk gemaakt door Rohde & Grahl, Oniro Textiles, DESSO, Kubus, SV en GIRA.

Reageer op dit artikel