nieuws

Ga jij op vakantie? Deel je foto’s met ons

Architectuur

Ga jij net zoals wij van de zomer op vakantie? de Architect zou de Architect niet zijn als we geen oproep voor foto’s van jouw bestemming doen. Ditmaal hebben we echter een thema. Wij zien graag foto’s van architectuur rond infrastructuur, zoals jouw vertrek- of aankomsthal, terminal, station of iets wat daaraan verwant is.

Ga jij op vakantie? Deel je foto’s met ons
Calatrava New York. Foto Alwin de Wilde

Zoals jullie weten komt de mooiste foto op de homepage en in de nieuwsbrief. Aan het eind van de zomerperiode zetten wij alle beelden nog een keer op een rij. Wellicht maken we er nog een stemronde van, maar dat ligt aan het aantal inzendingen.

Wat kun je winnen? Onsterfelijkheid en eeuwige roem. Misschien ook nog een editie van de Architect nieuwe stijl die in september verschijnt.

Wat stuur je in? Maximaal 3 foto’s (jpg/png minimaal 1000px breed) voorzien van een korte toelichting

Tot wanneer kun je inzenden? 15 augustus is de laatste inzenddag

Waar kun je naar toe mailen? redactiedearchitect@vakmedianet.nl ovv zomerfoto’s

Reageer op dit artikel