nieuws

Nieuwbouwproject De Linden in RijswijkBuiten

Architectuur

In RijswijkBuiten wordt het nieuwbouwproject de Linden gerealiseerd. Het ontwerp is van MIII Architecten.

Nieuwbouwproject De Linden in RijswijkBuiten
Koningslinde-RijswijkBuiten

De Linden bestaat in totaal uit vijf gebouwen waarin het merendeel appartementen worden gerealiseerd, maar ook ruimte is voor patiobungalows en maisonnettes. In totaal gaat het om 83 woningen, zegt opdrachtgever gemeente Rijswijk. In de Koningslinde, de grootste woontoren met twaalf lagen, wordt ook bedrijfsruimte opgenomen.

Zilverlinde RijswijkBuiten door MIII Architecten

De eerste fase bestaat uit de Koningslinde en Zilverlinde. De Koningslinde telt vierkamerappartementen. De Zilverlinde staat naast de Koningslinde en is een kleinschalige complex met twintig vierkamerappartementen. De woningen variëren in grootte van 122 m2 tot 143 m2. Tussen 2013 en 2023 worden aan de zuidkant van Rijswijk 3.400 woningen gerealiseerd in deelgebieden Sion en Parkrijk.

De bouw begint in februari of maart 2018. De oplevering wordt een jaar later verwacht.

Reageer op dit artikel