nieuws

Wandelen tussen de boomtoppen in Istanbul

Architectuur

Een groene omgeving waar je kunt wandelen tussen de boomtoppen, relaxen in coole hangmatten en zelfs springen op een zwevende trampoline. In de Turkse stad Istanboel zou deze droom zomaar eens werkelijkheid kunnen worden.

Wandelen tussen de boomtoppen in Istanbul
Trampolines tussen de boomtoppen. © DROR

De architecten van Studio DROR zullen een groene ruimte, Parkorman genaamd, gelegen op zo’n 6 kilometer van het centrum, omtoveren tot een fantastisch ecologisch avontuur voor jong en oud. Voor het park zullen geen bomen sneuvelen, zo schrijven de architecten op de website van het AD.

Aan het project wordt nog volop gesleuteld. De openingsdatum van het bospark is dan ook nog niet gekend.

Lees verder bij de bron

Reageer op dit artikel