nieuws

Uitslag ObjectONE

Architectuur

Hegeman Ontwikkeling in samenwerking met Space&Matter, PHI Vastgoed en Lucassen is de winnaar geworden van prijsvraag ObjectONE. De uitdaging was: Ontwikkel en bouw hét meest innovatieve en flexibele woon- en werkgebouw in Havenkwartier Deventer.

Uitslag ObjectONE

De inzending van Hegeman en Space&Matter heeft de jury overtuigd. ‘Hun ‘smart frame’ biedt ongekende mogelijkheden voor toekomstige bewoners en kan stapsgewijs worden gerealiseerd. Individuele wensen bepalen ook het architectonische beeld. Dat beeld kan gedurende het ontwikkelproces dus nog veranderen, dit past goed bij het Leitmotiv van het Havenkwartier’.

Object One Havenkwartier Deventer

Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin wonen, werken, horeca en evenementen samenkomen. Dé ultieme locatie voor experimenten, pionieren en ruimte voor ideeën.

ObjectOne
Eind januari hebben vier bureaus een ontwerp ingediend voor ObjectOne. Naast Hegeman Ontwikkeling deden ook team CODO, Krft en Stadskwadraat mee in de strijd.

Reageer op dit artikel