nieuws

Neudeflat feestelijk geopend

Architectuur

De Neudeflat in Utrecht is na een verbouwing van bijna anderhalf jaar opgeleverd. In de voormalige kantoortoren bevinden zich nu 88 appartementen.

Neudeflat feestelijk geopend

De Neudeflat is een ontwerp van architect H.A. Maaskant en werd in 1961 opgeleverd. Met zestien verdiepingen en een hoogte van 57 meter was het destijds de hoogste kantoortoren in Nederland. Tijdens de transformatie, een initiatief van De Nieuwe Norm en een ontwerp van A3 Architecten, zijn 88 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De gevel van het pand is totaal vervangen en voorzien van nieuwe raampartijen. De 2-kamer appartementen zijn gemiddeld 52 vierkante meter groot, hebben een balkon en kijken uit op de Dom en de middeleeuwse binnenstad. Inmiddels is 100% van de appartementen verhuurd.

De Rooftopbar is er niet gekomen, maar dankzij de link van Syntrus Achmea Real Estate & Finance kunnen we genieten van het uitzicht…

 

Lees ook:

Actie voor rooftopbar in Neudeflat

Neudeflat: “ruwe diamant”

Neudeflat getransformeerd tot woongebouw

Reageer op dit artikel