nieuws

Lofts op Stadhuisplein Zoetermeer

Architectuur

Aan het Stadhuisplein in het centrum van Zoetermeer worden de leegstaande kantoren door V8 Architects getransformeerd tot loftappartementen. De bouw start nadat de verbouwing van het Stadhuis, hoofdbibliotheek en het Stadhuisplein is afgerond.

Lofts op Stadhuisplein Zoetermeer

Het gebouw is nu een tweelaags kantoorpand van ongeveer 1500 m2. Daar wordt een laag toegevoegd met veertien splitlevelwoningen tussen de 85 en 100 m2, twee studio’s van 55 m2 en twee kleine studio’s.  Alle appartementen krijgen een ruime woonkamer en keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Zoetermeer Stadhuisplein Lofts V8 Architects

Lees ook: Stadhuis Zoetermeer wordt bruisend middelpunt van de stad

Zoetermeer Stadhuisplein

Het nieuwe Stadhuisplein

De splitlevelappartementen krijgen hun voordeur op de tweede etage. Ze variëren in grootte van ongeveer 90 m2 tot ruim 100 m2. Bij zeven woningen bevinden de woonlagen zich op de tweede en eerste etage. De andere zeven woningen zijn verdeeld over de tweede en derde etage. Sommige appartementen worden voorzien van een groot dakterras of van een ruim balkon op het zuiden.

Zoetermeer Stadhuisplein Lofts V8 Architects

Meer resultaten over Zoetermeer

Reageer op dit artikel