nieuws

BNA Gebouw van het Jaar 2017 van start

Architectuur

Architecten, ook niet BNA-leden, kunnen via Gebouwvanhetjaar.nl hun in 2016 gerealiseerde gebouw inzenden. De jaarlijkse architectuurprijs heeft dit jaar Hans Wijers als juryvoorzitter. Inzenden kan tot 3 maart. Op 19 mei wordt de jury- en publiekswinnaars bekendgemaakt.

BNA Gebouw van het Jaar 2017 van start

De BNA wil als branchevereniging met Beste Gebouw van het Jaar benadrukken dat goede architectuur meer is dan mooi alleen, voor opdrachtgever, gebruiker en samenleving. Ongeacht vorm, omvang, budget of locatie van een gebouw moet de prestatie van betrokkenen excellent en evident zijn.

Jury

De jury voor deze twaalfde editie bestaat uit: Hans Wijers-juryvoorzitter. Anne van der Zwaag, Harry Abels (IAA Architecten), Ellen van der Wal, Edwin Oostmeijer, Tim van der Grinten(Moodbuilders/Enversed virtual reality), Kirsten Hannema (secretaris).

Meer informatie

Bekijk hier de winnaar(s) van 2016

Reageer op dit artikel